Mitä pidätte blogistani?

tiistai 12. marraskuuta 2013

Normi -päivä:)

mOI, MITÄS TEILLE KUULUU? MULLE IHAN HYVÄÄ!!                            12.11.-13 

 Kerron teille nyt mun tavallisesta koulupäivästä. Eli tänään heräsin 07:30 Laittauduin yms. Lähdin kouluun klo: 09:03 koulu alko 09:15 :) Meinasin myöhästyy mut onneks en sit kummiskaa myöhästyny, Ekalla tunnilla meillä oli Matikkaa Ja saatiin eilen Matikan kokeet . mutta oommä ihan tyytyväinen numeroon , ois paremminkin voinu mennä jos ois lukenuX3 
 tokalla tunnilla oli Bilsaa (Biologia-maantiedon tunti)  Ruokkiksen jälkeen oli vie Äikän tunti mut tehtiin yritys kylää. Semmosta jännää vihkoo:c  Kun lähetää jossai vaihees yritys kylään opiskeleen. (tylsää!!!) eisen tylsempää keksiny sit. 
Sit koulu loppuki jo 12:15 koska lyhyt päivä:) kahteentoista tiistasin. kävelin /pyörälin kotiin mun kavereittenkaa:) 
 Tulin kotiin katoin teeveetä. ja Menin koneelle. jA JNE..  Sit veera soitti mut niille söin ja lähin. Jenny tuli kans veeralle:)) 
 Tulin kotiin katoin salkkarit ja simpsonit, sit oon ollu koneella ja näin. niin . Yritin tehä teille-tubeen tota Ilta-rutiini videoo.
  Pääsin hetken matkaa sitä kunnes puhelin valitti (akku lähestyhjä-lataa akku) -.- Ja muuteski sil ei kauheen hyvin pystyny  
   kuvata kun se on sillai jänskästi rikki. Joten pahoittelen tästä jotka odotti videoo:'( No jippii läksyi en oo kerenny vie tekee ja kello on jo: 21:51 . Läksyt on tos  XD ----->     Mut saan Joululahjaks onneks kameran ja kuvaan teille sllä sit paljo niin älkää pliis lopettako tubes tilaamista , koska teen niit videoit silloin kun kerkee ja on ideaa ja jaksaa! Voitte kyl ehdotella alas. ja niin . Nyt meen tekee läksyt ja pesee hampaat  koska on kasin aamu kahteen asti. (keskiviikko) ja kuvaan sen joululahjapostauksen  joululahjoista, kun meen vaasaan iskälle. Jouluaatoks. sit tuun kato aaton viikkona perjantaina. 
    Mut ei mulla muuta :)) Öitä:* täs oli mun päiväni. 

 Youtube: - http://www.youtube.com/user/BestisGirlsC/videos

You My Bestfried Now and forever<33 :* puspus*

Määäää.. X3

Veera Rakas:* ;) 

Reino<3 

Uh,. Veera and taisto<3 :''3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti