Mitä pidätte blogistani?

torstai 14. marraskuuta 2013

Kipeenä :'(

Heippsan:) 
 Tänään en ollu koulussa koska, oon ollu kipeenä! Päätä särkee ja Kuumeessa. Eilen olin siis Kuumessa. Mutku ope on sanonu meille et pitää olla 1 kuumeeton päivä pois koulusta Sen päivä jälkeen kun on ollu kuumees. Ihan varuiltakin ettei se vaan sattuis tulee kesken koulupäivän  sit se kuume tarttuis muihinkin.  Ja sit pyöryttää välilläEilen mun puhelin saatiin korjattua nyt se toimii enemmän kun ehjänä;) Nyt voin kuvailla sillä,  ilman että joutuu poistaa Kuvia tai videoita. Sitkun otan sillä esimerkiksi videon ja 3 kuvaa. Niin yritän aukasta sitä puhelimen kameraa että voisin kuvata niin siihen tulee : tiedostoa ei voi toistaa, koska se on viottunut. Et häh?? mut onneks se on nyt kunnossa väsäsin teille tänään Aamurutiini videon. 
Latasin sen jo Youtubeenkin :)  little ship goldfish #6 Tennyo - this one is sooo funny!  :-) #10 Sandy's smiley jar :-)  Linkkaan sen tänne blogin puolelle. 
Löysin vaate kaapistani perältä yhen ihanan hupparin joka ostettiin turkista, Enkä muistanu et mul oli se vie. :D Ja teen teille ehkä vielä päivän asu videolla-tubeen !! Tilatkaa mun kanava sie jos et oo vie tilannut:) Eipä mulla tässä muuta pitäkää mukava viikonloppu huomisesta asti.  KIRJOITIN nimesi Rantahiekkaan,Vesi pyyhkäisi sen pois.
KIRJOITIN nimesi Taivaalle, Pilvet pyyhkäisi sen pois.
KIRJOITIN nimesi Sydämmeen, Ja kukaan ei sitä sieltä vie! 


TeinipeilixD

minä

Minä

 Minni<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti